Fortsätt till huvudinnehåll

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek

Före detta svenska elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30, är 57-årige Petter Stordalens nya kärlek.

Det berättar miljardären för tidningen VG.

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek. Märta Elander Wistén och Petter Stordalen är ett par. Före detta svenska elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30, är 57-årige Petter Stordalens nya kärlek. ... Och hon fastnade med mig här, säger Stordalen till VG.


Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek
                                 Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek

– Det var coronakrisen som förde oss samman, säger Stordalen till tidningen.

Miljardären Petter Stordalen är blixtförälskad i svenska Märta Elander Wistén, 30.

– Märta kom till Oslo på besök före allt stängdes ner. Och hon fastnade med mig här, säger Stordalen till VG.

Framgångsrik ryttare

Märta Elander Wistén, som är tidigare elitidrottare, vann guld i laghoppning för Sverige under junior-EM 2007.

– Medan affärslivet varit utmanande så har privatlivet varit mycket bra. Vi har det helt fantastiskt tillsammans, säger Petter Stordalen till VG.

Hotellmiljardären säger också till VG att han begärt skilsmässa från sin hustru Gunhild Stordalen.

– Jag är glad att Petter funnit kärleken igen, det förtjänar han. Petter och jag är för alltid goda vänner och jag önskar dem allt gott, säger Gunhild Stordalen.

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya flickvän
                                     Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya flickvän

Petter och Gunhild Stordalen separerade i höstas.

Har känt varandra ett tag

Enligt VG har Petter Stordalen och Märta Elander Wistén känt varandra ett tag. Men det var inte förrän efter nyår som deras relation utvecklade sig åt det romantiska hållet.

Stordalen har tre vuxna barn och två äktenskap bakom sig.

Märta Elander Wistén vill inte lämna några kommentarer om relationen med den norska miljardären.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skogsbränder härjar i Oregon – hundratals hem har brunnit ned

Skogsbränder härjar i Oregon – hundratals hem har brunnit ned Minst två personer har dött, och hundratals hem har brunnit ned, i Oregon i USA. Delstatens guvernör varnar för att skogsbränderna som nu härjar i Oregon kan bli de mest förödande i delstatens historia. Boende i delar av Oregon har tvingats fly sina hem med bara några minuters varsel, rapporterar AP. – Alla måste vara på sin vakt. Det här kan bli de mest förödande skogsbränderna i delstatens historia, sett till förlorade liv och förlorad egendom, säger Oregons guvernör Kate Brown. Guvernören har inte gått ut med några uppgifter om hur många personer som befaras ha dött i bränderna. Flera döda Polisen har bekräftat för den lokala tv-stationen KOIN i Orgegon att en pojke och hans mormor dött i en skogsbrand i närheten av staden Lyons i Orgeon. Mest ikoniska ögonblicken från "Keeping Up with the Kardashians" . Får svenskt stöd: ”Det är tragiskt” . Aaron Carters nya karriär – gör porr . Peter Mad

Porrstjärnan Ron Jeremy riskerar 250 års fängelse

Porrstjärnan Ron Jeremy riskerar 250 års fängelse Den amerikanske porrfilmsskådespelaren Ron Jeremy anklagas för upprepade våldtäkter och sexuella övergrepp under 16 års tid. Fälls han riskerar han ett fängelsestraff på över 250 år. Det var i juni som den nu 67-årige porrstjärnan åtalades för ett flertal våldtäkter och sexuella övergrepp. Enligt åklagaren ska Ron Jeremy ha våldtagit tre kvinnor och begått sexuella övergrepp mot en fjärde mellan 2014 och 2019. Kvinnorna är mellan 25 och 46 år gamla och brotten ska ha skett på barer, på fester och i en av kvinnornas hem i West Hollywood. På måndagen kom beskedet att Jeremy åtalas för ytterligare 20 fall av sexuella övergrepp mot 13 kvinnor. De nya åtalen rör händelser som ägt rum under totalt 16 år, från 2004 fram till i år, där den yngsta målsägaren var 15 år vid tidpunkten och den äldsta 54. Riskerar 250 års fängelse Porrstjärna riskerar 250 års fängelse Jeremy, som hävdade sin oskuld när han åtalades i juni, ä