Fortsätt till huvudinnehåll

Adam Alsing: Så fördelas arvet efter Adam Alsings tragiska bortgång

Så fördelas arvet efter Adam Alsings tragiska bortgång

Adam Alsing gick tragiskt bort i covid 19 i april, efter att ha vårdats på sjukhus för andningsbesvär.

Nu har bouppteckningen efter Alsing lämnats in till Skatteverket, och programledarens änka Anette Alsing står att ärva hans tillgångar.

Adam Alsing: Så fördelas arvet efter Adam Alsings tragiska bortgång
                                   De ärver Adam Alsing – bouppteckningen klar

Sammanlagt rör det sig om åtta miljoner kronor, med både tillgångar och försäkring.

Den 15 april gick folkkära programledaren Adam Alsing bort av covid-19, bara 51 år gammal. Hans bortgång kom som en chock för både hans nära och kära, och hela svenska folket, och blev en ögonöppnare för många om hur oberäknelig pandemin är.

En period efter programledarens tragiska död gick hans familj ut med ett gemensamt pressmeddelande, där de tackade för det fina stöd och all kärlek de fått av Adam Alsings många lyssnare och fans.

”Vi har blivit enormt rörda och vill tacka för all den kärlek och omtanke som så många visat efter Adams bortgång. Det är fortfarande svårt att ta in att vår make och pappa är borta men mitt i allt det tunga värmer det att se att han betydde så mycket för så många”, skrev familjen.

Tv-profilen saknade testamente

Radio- och tv-profilen hade inte upprättat något testamente när han gick bort. Därför ärver nu hustrun Anette Alsing, 53, alla Adam Alsing tillgångar. Det framgår i den bouppteckning som nu har lämnats in till Skatteverket, och som Aftonbladet var först att skriva om.


Bland Adam Alsings tillgångar ingår programledarens halva av hans och hustruns gemensamma bostad, en femrumslägenhet i Stockholm, samt en stuga i Värmland. Även aktierna i Adam Alsings bolag Adam Alsings Nöjesservice AB räknas in i arvet.

Hade flera aktiva livförsäkringar

Efter att ha räknat bort skulder och bostadslån, räknas hans tillgångar till 4,5 miljoner kronor.

Adam Alsing: Så fördelas arvet efter Adam Alsings tragiska bortgång
                                 Så fördelas arvet efter Adam Alsings tragiska bortgång

Adam Alsing hade vid sin död flera aktiva livförsäkringar, bland annat genom sitt medlemskap i Journalistförbundet. Som förmånstagare till de olika livförsäkringarna kommer nu programledarens fru att få ungefär 3,5 miljoner kronor.

Expressen har sökt Adam Alsings familj via Kanal 5.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek

Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek Före detta svenska elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30, är 57-årige Petter Stordalens nya kärlek. Det berättar miljardären för tidningen VG. Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek. Märta Elander Wistén och Petter Stordalen är ett par. Före detta svenska elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30, är 57-årige Petter Stordalens nya kärlek. ... Och hon fastnade med mig här, säger Stordalen till VG.                                  Svenska Märta, 30, är Petter Stordalens nya kärlek – Det var coronakrisen som förde oss samman, säger Stordalen till tidningen. Miljardären Petter Stordalen är blixtförälskad i svenska Märta Elander Wistén, 30. – Märta kom till Oslo på besök före allt stängdes ner. Och hon fastnade med mig här, säger Stordalen till VG. Framgångsrik ryttare Märta Elander Wistén, som är tidigare elitidrottare, vann guld i laghoppning för Sverige under junior-EM 2007. – Medan affärslivet varit

Skogsbränder härjar i Oregon – hundratals hem har brunnit ned

Skogsbränder härjar i Oregon – hundratals hem har brunnit ned Minst två personer har dött, och hundratals hem har brunnit ned, i Oregon i USA. Delstatens guvernör varnar för att skogsbränderna som nu härjar i Oregon kan bli de mest förödande i delstatens historia. Boende i delar av Oregon har tvingats fly sina hem med bara några minuters varsel, rapporterar AP. – Alla måste vara på sin vakt. Det här kan bli de mest förödande skogsbränderna i delstatens historia, sett till förlorade liv och förlorad egendom, säger Oregons guvernör Kate Brown. Guvernören har inte gått ut med några uppgifter om hur många personer som befaras ha dött i bränderna. Flera döda Polisen har bekräftat för den lokala tv-stationen KOIN i Orgegon att en pojke och hans mormor dött i en skogsbrand i närheten av staden Lyons i Orgeon. Mest ikoniska ögonblicken från "Keeping Up with the Kardashians" . Får svenskt stöd: ”Det är tragiskt” . Aaron Carters nya karriär – gör porr . Peter Mad

Kim Wall: Peter Madsen erkänner att han dödade Kim Wall

Peter Madsen erkänner att han dödade Kim Wall Peter Madsen erkänner för första gången att han dödade Kim Wall. I en ny dokumentär ger han en ny version av vad som hände i ubåten. – Allt är mitt fel, säger Madsen i dokumentären. Erkännandet ges i första avsnittet i den danska dokumentärserien “Hemliga inspelningar med Peter Madsen” där journalisten Kristian Linnemann har samtalat med den livstidsdömde mördaren i telefon i över 20 timmar. I samtalen tillstår Peter Madsen att han dödat journalisten Kim Wall. – Det är mitt fel att hon är död. Och det är mitt fel eftersom jag begick brottet. Allt är mitt fel, säger han i dokumentären, enligt Ekstrabladet som har tagit del av hela materialet. Carolina Neurath och maken ansöker om skilsmässa Carolina Neurath och Niclas Engsäll. Programledaren Carolina Neurath och maken Niclas Engsäll har ansökt om skilsmässa. Handlingarna inkom till tingsrätten under tisdagen, skriver Expressen. SVT:s ”Morgonstudion”-programledaren och för